Salih Coşkun’un kaleme aldığı, bir şeylere doğru koşmaktansa, hep bir şeylerden kaçan babasının izinde, tıpkı onun gibi kendi gerçeğinin ya da yalanının peşinde giden Barış’ın hikayesini anlatan Kayıp Roman okuyucuyla buluştu.
On yaşındaki bir çocuğun, yaşadığı şoklarla büyümesini ve kabuklarını kırmasını anlatan Kayıp Roman’da aynı yıllarda dünyanın yaşadığı şoklar da yer alıyor.
2 Ağustos 1990 Kuveyt’in işgal edildiği gün başlayan ve 20 Kasım 2003 İstanbul HSBC’nin bombalandığı gün biten hikâyede, Barış’ın laik mahalle ile muhafazakâr mahalle arasında babasının ve aşkının peşinde yaşadığı şoklanmalar ve büyüme buhranı anlatılıyor.
Okuyucular, Kayıp Roman’a tüm seçkin kitabevleri ve online satış sitelerinden ulaşabilir.
Bilerek ve İstenerek Kaybedilmiş Bir Roman...
Edebiyatist Yayınevi’nden çıkan Kayıp Roman, aslında Elektrik Mühendisi olan ama yazdığı senaryolar çeşitli tiyatro festivallerinde sahnelenen Salih Coşkun’un ilk romanı.
DİĞER HABERLER

Buena Vista All Stars Küba Büyüsünü İstanbul’a Taşıyor!
Küba ritimlerinin ve zamansız melodilerin unutulmaz gecesine hazır olun!

“İstanbul Fashion Week 2012 | Studio Kaprol”
“Kışın Sıcak Suyla Banyo Yapmak Cilt Kuruluğunu Artıyor”
“Gözleriniz Uzaktan Bile Belirgin!”
“Diyetle ilgili sık sorulan sorular ”
“Ayakları Üstünde Duran Salak Kadınlar”


REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32