Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde yapılan gösterime özellikle Yenimahalleli kadınlar büyük ilgi gösterdi.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ile filmi izleyen İzzet Günay, gösterim sonrasında seyircilerin sorularını yanıtladı.
Bu yıl 83. yaşını ve 60. sanat yılını kutladığını belirten Günay, tiyatroyla tanışmasını, sinemaya başlama macerasını, Zeki Müren’in şoförünü oynadığı ilk sinema oyunculuğunu ve daha birçok anısını seyirci ile paylaştı. Kendi dönemlerindeki oyuncu ve oyunculuk hakkında bilgi veren Yeşilçam’ın usta oyuncusu “bizim dönemimizde rol seçme şansı yoktu. Elimize senaryo gelmezdi. Yönetmenler çağırır biz oynardık, şimdiki oyunculara gıpta ediyorum” diye konuştu.
Festivalde Aziz Nesin Emek Ödülü’ne layık görülen Günay, Vesikalı Yarim filminin kendisi için çok önemli olduğunu ve her izleyişinde filme dair yeni bir şey keşfettiğini belirtti. Ankara’da olmanın kendisine mutluluk verdiğini özellikle vurgulayan sanatçı, kendisine bu imkanı sunan herkese teşekkürlerini sunarak konuşmasını tamamladı.
İzzet Günay Yenimahalle’de
Festival kapsamında, Yenimahalle Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen “Vesikalı Yarim” özel gösterimi İzzet Günay’ın katılımı ile gerçekleşti.
DİĞER HABERLER
Angela Merkel’in Merakla Beklenen Kitabı Okurla Buluştu
Otuzdan fazla dile çevrilen Özgürlük – Anılar 1954–2021 raflarda….
Melike Şahin`den Yeni Tekli "Ölmem Ölemem"
Melike Şahin, yeni teklisi "Ölmem Ölemem" ile dinleyicisiyle buluşuyor.
“Wrangler’dan Yaza Özel İndirim Fırsatı”
“Akbank Kısa Film Festivali Kastamonu Üniversitesi`nde”
“Doğurganlığı artırmanın 10 yolu ”
“Yeşilçam Emekçileri Edirne Valisi Şahin`i Ziyaret Etti”
““Bir DeSen Tasarla” Genç tasarımcıların beklediği yarışma ”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32




