Oğuzhan Koç; Esen Müzik etiketiyle yayınlanan, kendi söz ve bestelerinden oluşan 10 şarkının yer aldığı, “Ben Hala Rüyada” albümünün dördüncü video klibini “Yüzük” adlı şarkısına çekti.
Video klipte Oğuzhan Koç’un yakın arkadaşları Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak’ın yanı sıra, Anadolu Ateşi dansçıları ve özel olarak seçilen dansçılar yer aldı.
Klip için Justin Timberlake'in koreografı Hamza Haimami, Los Angeles’tan gelerek 3 Adam ve dansçıların koreografisini oluşturdu. Anadolu Ateşi dansçılarının oryantal koreografisi ise Mustafa Erdoğan tarafından yapıldı.
Bedran Güzel yönetmenliğinde çekilen klibin görüntü yönetmenliğini Veli Kuzlu, genel sanat yönetmenliğini sanatçının aynı zamanda menajerliğini yürüten Seda Sertbaş üstlendi. Styling’i ise Merve Kırşan tarafından yapıldı.
Oğuzhan Koç’tan ‘Yüzük’
“Ben Hala Rüyada” albümünün dördüncü video klibi “Yüzük” yayında…
DİĞER HABERLER
Fatih Al ve Melis Babadağ’dan Çarpıcı Bir Varoluş Hikayesi
“Çok Önemli Bir Haber” 15 Aralık’ta Baba Sahne’de ilk kez perde açıyor.
Çağla Şıkel’den Kendini Keşfetme ve İyileşme Yolculuğu: “Sen Hâlâ Annenin Kızısın”
“Kırılganlıklarımızı saklamak yerine onlarla büyümeyi seçtiğimizde, içimizdeki kadın yeniden doğar.”
Tiyatro Sahnesinde Sanatla Buluşuyor
“İyi Değilim, Ama Anlatacak Kadar da Kötü Değilim” oyununun kıyafet ve dekor sponsoru Yargıcı oldu.
“Claudia, perili evine hayalet avcısı çağırdı ”
“Milyonların Sevgilisi Oğuzhan Uğur`un İlk Romanı Çıktı!”
“Masa Başı Tüketilen Gıdalar Kilo Olarak Geri Dönüyor!”
“Antalya Film Festivali Hakkında Türkiye Sinema Endüstrisi Basın Açıklaması”
“Sizin mahallenize hiç hayalkırıklığı uğradı mı?”
“Unutkanlığı Önlemek İçin 9 İpucu”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32




