1991 yılında, sinema, televizyon, güzel sanatlar, basın, iş ve politika dünyasından tanınmış 215 üyenin katılımıyla kurulan Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı - TÜRSAK; yeni projelerinde birlikte çalışacağı PR ajansını belirledi!
Bugüne kadar onlarca değerli yönetmen, yüzlerce sinema öğrencisi ve sektör çalışanı yetiştiren TÜRSAK Vakfı’nın iletişim danışmanlığı, kültür-sanat odaklı projelere imza atan PR ajansı bkz. İletişim tarafından yürütülecek.
TÜRSAK Vakfı, Mayıs 2015’ten itibaren başkanlığını Fehmi Yaşar’ın yürüttüğü, başkan yardımcılığını Cemal Okan ve Gökhan Mutlay’ın üstlendiği, Adnan Ekinci, Demir Karahan, Reis Çelik’in üyeliğindeki yeni yönetim kurulu tarafından yönetilmektedir.
TÜRSAK Vakfı Pr Ajansını Belirledi!
Türsak; 25. yılını doldurmuş olan özerk bir vakıftır…
DİĞER HABERLER
Tarkan’ın Sözleri Aysel Gürel İmzası Taşıyan Yeni Şarkısı “Anılarla Yaşamak” AI ile Hazırlanan Klibiyle Yayında!
“Genç Gezginler İçin Ucuza Seyahat Etme Tüyoları!!!”
“Saati saatine 2 günlük diyet!...”
“Başını, eskiden kalbimin olduğu yere yasla”
“Nivea beaute “velvet mat fondöten” ile gün boyu kadifemsi bir dokunuş! ”
“Alternatif bir tatil arayışı içinde misiniz?”
“Aşılama Yapılmazsa Salgınlar Artabilir”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32




