Cem Yılmaz'la Ali Taran ortak oldu...
Reklam dünyasının başarılı ismi Ali Taran ile komedi dünyasının yıldızı Cem Yılmaz iş ortağı oluyor.
![]() |
||
KOMEDYEN Cem Yılmaz ve reklamcı Ali Taran, ortak reklam ajansı kuruyor. Çoğu kişiye göre biri reklamın dahi çocuğu, öteki komedinin. Biri yarattığı reklamlarla gündem oluyor, öteki oynadığı filmlerle, yaptığı gösterilerle. Şimdi bu iki isim, 'Beyin' adını verdikleri reklam ajansında ortak oluyorlar.
Daha önce Telsim ve Mavi Jeans reklamlarında beraber çalışan Ali Taran ve Cem Yılmaz, kurdukları şirkette her şeye sıfırdan başlayacak. Şimdilik ajansın müşterilerinin kimler olacağı belli değil.
Başlangıçta ajans için ayrı bir ekip de kurulmuyor. Ali Taran'ın Ali Taran Creative Workshop (ATCW) şirketinin çalışanları bir süre yeni ajans Beyin için de iş üretecekler.
Şirketin ofis olarak kullanacağı mekan da, aynı şekilde bir süreliğine Levent Gazeteciler Mahallesi'ndeki ATCW ofisinin içinde ayrı bir bölüm olacak. Burada Cem Yılmaz'ın kullanacağı oda şimdiden tamamlandı.
Tolga TANIŞ-HÜRRİYET
Kaynak: Medyatava.net
“Kullandığımız Mucize Kremler Gerçekten İşe Yarıyor Mu?”
“Kulakta Tıkanma Varsa Uçak Yolculuğuna Dikkat!”
“Evde manikür yapmanın püf noktaları...”
“Türkiye`de Uzun Yolda En Çok Rock Müzik Dinleniyor”
“Yabancı Dil Öğrenmek İçin 15 Taktik ”
“Hamileler Bu Haberi Okumadan Havuza Girmemeli!”
“Performansınızı vitaminle artırın ”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32





