Faruk Özdemir organizasyonuyla Ekim ayında gerçekleştirilecek "Modelstar Türkiye" yarışmasının jüri üyeleri belli olmaya başladı. Hürriyet Gazetesi'nin en çok ses getiren yazarlarından Ömür Gedik, "Modelstar Türkiye" jürisinde yer alacak.
Önceki hafta Twitter sayfasında "Beni yakışıklı erkekler takip etsin" diyerek gündeme gelen Ömür Gedik, başvuruları devam eden "Modelstar Türkiye" yarışmanının yakışıklı delikanlıları ve güzel kızları arasında seçim yapacak.
Jüride medyadan sürpriz isimler, ünlü sanatçılar ve işadamları da yer alacak.
ÜNLÜ MODACI VE RESSAM DA FRANCOIS LARNE MODELSTAR İÇİN GELDİ
Modelstar Türkiye'nin jüri üyelerinden biri de Fransız ressam ve modacı Francois Larne... Milano'da hem moda, hem de resim üzerine çalışmalar yürüten Francois Larne, Akan Medya'nın davetlisi olarak yarışmanın jürisinde yer almayı kabul etti.
Yarışmanın başvuruları www.modelstarturkiye.com adresinden devam ediyor. 17-27 yaş arası "Star Adayları" yarışmaya başvurabilirler.
Ömür Gedik Modelstar Türkiye Yarışmasın da Jüri Üyesi Oldu!
Geçtiğimiz günlerde Twitter sayfasında "Yakışıklı erkekler beni takip etsin" diyerek gündeme gelen Ömür Gedik jüri üyesi oluyor.
““Bay Yanlış”ın Kadrosu Tamamlandı!”
“Zafer Algöz’den Kahkahaya Boğacak Set ve Sahne Anıları: Haşırt Dı Bilekbord”
“Gonca Karakaş: "İş Hayatında Başarı Eşitlikten Geçiyor"”
“Jazz Company’de Aralıksız Müzik”
“Ekin Olcayto CNN Türk ile Anlaştı”
“Bakıcı Yerine Aile Büyükleri”
“İşte En Çok Batarya Tüketen 10 Uygulama”
“Donkişot”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32




