Ünlülerin yatak odası sırları...
Kylie Minogue müstehcen konuşma yapmaktan, Angelina Jolie ise acı duymaktan zevk alıyor.
![]() |
||
Tomb Raider filminden tanıdığımız dünyanın en seksi kadını ünvanına sahip Angelina Jolie yatak odasında biraz sertlikten yana olduğunu, acı duymanın kendisine inanılmaz zevk verdiğini ve ilişki yaşadığı erkeklerin kendisinin vahşiliği karşısında şaşkına döndüklerini belirtti.
23 yaşındaki pop yıldızı Christina Aguilera ise yatağa kelepçelenmek ve çaresiz bir duruma düşmenin kendisini çok tahrik ettiğini söyledi. Christina,kelepçe tecrübesi yaşamak isteyen her erkekle beraber olabileceğini sözlerine ekledi. Christina'nın en büyük rakibi olan ve geçtiğimiz günlerde evlenen Britney Spears, masturbasyon yapmaktan çok büyük bir zevk alıyor.
Erkeklerin sürekli konuştuğu bu olayı kadınların neden gizlediğini anlamadığını söyleyen güzel yıldız, "erkekleri tahrik eden her şey beni de eder" diyor. 26 yaşındaki ünlü İngiliz fotomodel Jordan ise, kendisini özel hissettiren seksi iç çamaşırları giymeyi sevdiğini ve kafasındaki fantezileri yatak odasında uyguladığını belirtti.
SABAH
DİĞER HABERLER
Zeynep Bastık: "Ben bir kedi değilim ve bana lazer tutamazsın"
Lazer tutulmasına sinirlendi! Sahneden sert çıktı: Bu bir sevgi göstergesi değil…
“Sinema Tutkunlarının Filmi Gözümün Nûru ”
“Ünlü Sanatçı Bendeniz Yeni Yıla Nerede Girecek?”
“Nükhet Duru Yeni Albümle Geliyor”
“9 kadından biri, meme kanseri riski altında...”
“Genç Kadınlar "Light" Erkek Sevmiyor!”
“Puma’dan 2007’ye özel tasarımlar”
“IFW’de Deniz Kızı Özge Ulusoy!”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32





