>

MODA - STİL

18-19 Sonbahar-Kış sezonu Trend Alarmı: Ekose

Moda dünyasının zamansız desenlerinden biri olan ekose 18-19 Sonbahar-Kış sezonunda da vitrinlerde yer almaya devam ediyor.
 
   
 
 
     

Yaz kış dolaplarımızın vazgeçilmez deseni olan ekose sonbahar-kış sezonunda paltolarda, ceketlerde, atkılarda ve şapkalarda kendini bolca gösteriyor. 18-19 Sonbahar/Kış sezonu ekose modası n11.com’da!

Sezonun en moda ürünlerinin yer aldığı n11.com 18-19 Sonbahar-Kış sezonunda da en trend seçenekler arasında yer alan ekoseyi moda severlere sunuyor. Özellikle kış aylarında kendini gösteren ekose modası dolaplarımızda paltoların, ceketlerin, eteklerin, atkıların ve şapkaların en moda deseni olarak yer alıyor. Kırmızı ekose etekler kış aylarını ve yeni yılı çağrıştırırken, ekoseli atkı ve şapkalar da siyah ve gri palto ve ceketlerle kombinlendiğinde son derece şık oluyor.



80’li yıllardan beri hep aramızda

80'lı yılların başında punk döneminin kumaşı olarak ortaya çıkan ekose modası bu zamana kadar popülerliğini hiç yitirmemiş ve her sene Paris ve Milano’da düzenlenen moda haftalarında baş göstermeye devam ediyor. Dolabınızdaki her ürünle uyum sağlayabilecek ekose etekler, kazaklar, atkılar, şapkalar ve daha nice ürün 2018-2019 Sonbahar-Kış koleksiyonunda n11.com’da satışa sunuluyor.


 

Favorilerinize ekleyinAnasayfaya dönPaylaşın
cosmoturk önerisi
GÜNLÜK FALINIZ
HAVA DURUMU
Anket
Aşk mı, Para mı?
Aşk
Para
>