>

MODA - STİL

2003 Haziran Moda ve Makyaj Trendleri Raporu!

Türkiye nin en geniş içerikli moda portalı www.modaturkiye.com'un hazırladığı trend raporunu okumak için tıklayın!
 
   
 
 
     
Bu yaz tüm markaların koleksiyonlarında tahta tabanlı, takunya modeller bulmanız mümkün.Sabolar, flip-flop terlikler, parmak arası dümdüz sandaletler bolca göreceğimiz ayrıntılardan olacak.

Sezonun max.trendy unsuru ise, kullanılan etnik detaylar.. Taşlı kemerler, boncuklar, doğal taşlar, yaza trendy girmek isteyen bayanları bekliyor!

Bu yaz, gözümüze ilk etapta takılan ayrıntılardan biri de, kullanılan doğal malzemeler. Tahta, mantar ve hasır malzemeler, taşlı, bocuklu detaylarla bu yaz sıkça karşılaşacağız.Örneğin, sıkı örülmüş hasır çantalar sezonun en şık aksesuarlarından olacak.

Yumuşak pembe tonlarla kontrastlanmış pastel sarılar, buzul serinliğindeki "cool" gümüşler, ateşli bakır tonları, kum sarısı, çikolata ve amber tonları sezon saçlarına damgasını vuruyor.Erkeklerde çok kısa saça işlenen tribal figürler, serpiştirilen marjinal renkler şu günlerde oldukça moda.Sezon makyajında ise renkler: turuncu, pembe ve mavi.

Tropikal renklerdeki cıvıl cıvıl bikini ve mayolar, düşük belli plaj pantolonları, ultra mini şortlar, ipek ve şifon pareolar ile kombinleniyor.İrili ufaklı çiçek desenleri ve etnik sembol-lerle süslü 2003 mayolarında kullanılan tül detaylar da en az renkler kadar sıradışı.

Belden kemerli mini elbiseler, Kargo pantolonlar, koton gömlekler, rengarenk baskılı uçuşan emprimeler, şifon-tül-dantel yahut ince örgü bluz ve elbiseler, paçaları kıvrık - büzgü-lü kapri pantolonlar ile kısa paraşüt elbiseler bu sezon bolca göreceğimiz ayrıntılardan.

Dolce&Gabanna, Versace, Rafael Lopez gibi trend setter markaların ilkbahar-yaz podyumlarındaki t-dekolteli bluzlar, sezonun max. trendlerinden..

Kaynak: www.modaturkiye.com

Bu bülten www.modatürkiye.com sitesinin onayı alınarak yayınlanmıştır.
Favorilerinize ekleyinAnasayfaya dönPaylaşın
cosmoturk önerisi
GÜNLÜK FALINIZ
HAVA DURUMU
Anket
Aşk mı, Para mı?
Aşk
Para
>