>

MODA - STİL

2005 sonbahar’da gözler Nolita’larda !

Ünlü İtalyan markası Nolita’nın, 2005 Sonbahar koleksiyonunda, değişik temalar birbirleriyle harmanlanıyor.
 
   
 
 
     
Dünyaca ünlü İtalyan markası Nolita’nın, 2005 Sonbahar koleksiyonunda, çok değişik temaların birbirleriyle harmanlandığı görülüyor. Zamanlar, mekanlar ve kostümler birbirleriyle adeta iç içe giriyor. Kendilerini kimyager gibi gören Nolita’nın tasarımcıları değişik zamanların değişik akımlarını ilham kaynağı olarak almışlar ve çok değişik bir ‘mix’ yaratmışlar.


Koleksiyonun ilk grubu “60’lı yıllar”, “rock”, “punk” kavramları; “etnik” öğeler ve “askeri” detaylarla süsleniyor. Aralarında hiçbir tarihsel bağlantının olmadığı bu öğeler son derece estetik bir çizgiyle tasarlanmış.

“Nolita Kadını”, 2005 Sonbahar koleksiyonunda son derece rahat, kendine güvenli, kadın olmaktan hoşnut, seksi ve en önemlisi de kaygısız. Koleksiyonda western yamalar, marin detaylarla süslenmiş askeri ceketler, etnik nakışlarla cowgirl etekler, arabesk desenler ve sahte kürklerle 60’ların ceketleri var.


İtalya’dan gelen koleksiyonun ilk grubunda lacivert, antrasit, bej, siyah ve kahvenin tonları hakim. Jeanlerde çeşitlilik göze çarpıyor. Taşlı, zımbalı, yamalı, desenli jeanlerde dar kalıp, kısa paça ya da rahatlığına düşkün genç kızlar için bol kesim kalıplar kullanılıyor.
Ayrıca dar kesim kısa paça kanvas pantolonlar ise griye dönük yeşiller, bej ve kahve tonlarında. Düşük bel pantolon havasında eşofmanlar ise günlük kullanım için çok rahat ve şık.

Amerikan subaylarının ceketlerine benzeyen dik yaka ceketler vücuda oturuyor ve madalyonlarla süsleniyor. Lycralı koton gömlekler, dirsekleri yamalı ceketler koleksiyonun gözdeleri. Ve son olarak da içinden kapüşonlu sweat-shırt çıkan dar kalıp ceketler daha şimdiden tükenmekte…

Satış noktaları : Akmerkez’de Acquaverde Mağazası, Beymen Clublar, Mayadrom, Bodrum Yalıkavak Acquaverde, Bursa Çetin Mağazaları, Aydın Moda Mağazası, Adana Butik Picadilli…



Favorilerinize ekleyinAnasayfaya dönPaylaşın
cosmoturk önerisi
GÜNLÜK FALINIZ
HAVA DURUMU
Anket
Aşk mı, Para mı?
Aşk
Para
>