>

MODA - STİL

2017 İlkbahar Yaz Sezonu’nun En Gözde Koleksiyonları

BEYMEN, yeni sezonda da dünyaca ünlü markaların 2017 İlkbahar / Yaz koleksiyonlarını ve en hit ürünlerini modaseverlerin beğenisine sunuyor.
 
   
 
 
     

• DÜNYA MARKALARININ 2017 İLKBAHAR YAZ KOLEKSİYONLARI BEYMEN’LERDE

Bottega Veneta'da kreatif direktörlüğünün 15. yılını kutlayan Tomas Maier, yeni sezonda da her döneme, her kuşağa aynı zarafetle hitap eden tasarımlarıyla göz kamaştırıyor. Zarif ve sade parçaların ağırlıkta olduğu koleksiyonda kol detaylarıyla fark yaratıyor.

Tasarımcısı Phoebe Philo’nun imzasını taşıyan Céline 2017 İlkbahar koleksiyonunda oversize ceket, elbise ve pantolonlar geniş yer tutarken, kat kat kombinlenen kıyafetler dikkat çekiyor.

Ünlü İtalyan markası Dolce & Gabbana yeni sezonu birbirinden renkli ve enerjik tasarımlar ile selamlıyor.

Valentino yeni sezonu, Pierpaolo Piccioli’nin tek başına hazırladığı ilk koleksiyon ile karşılıyor. Daha modern çizgilerin yer aldığı koleksiyonda canlı renk ve desenler dikkat çekerken, markanın klasikleşmiş Rönesans’a çağrışım yapan uzun elbiseleri ise yerini koruyor.

Veronica Etro, 2017 İlkbahar/ Yaz sezonunda markanın mirasını yeniden yorumluyor. Koleksiyondaki çizgili kimonolar pop ruhundan izler taşırken, küçük bohem elbiseler, uzun kaftanlar ve etnik pançolar özgürlüğünden keyif alan Etro kadınını vurguluyor.

Toprak ve naturel tonların dökümlü kıyafetler ile birleştiği Stella McCartney 2017 İlkbahar/ Yaz koleksiyonu, yalın tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Koleksiyonun gözde parçaları arasında şalvar kesim pantolonlar bulunuyor.

Dean ve Dan Caten imzalı 70’li yılların İngiliz gençlik hareketinden ilham alan Dsquared2 İlkbahar/yaz 2017 koleksiyonunda, heybetli omuzlar, nakışlar, çizgili baskılar, dev kraliyet silüetleri göze çarpıyor.

Fransız moda evi Saint Laurent’in kreatif direktörü Anthony Vaccarello’nun hazırladığı İlkbahar/Yaz 2017 koleksiyonu 80’lerden izler taşıyor. Koleksiyonda vatkalı omuzlar, ışıltılar, deri kumaşlar ve iddialı dekolteler dikkat çekiyor.

Valentino’nun ardından geçtiğimiz yaz Dior’un ilk kadın kreatif direktörü olan Maria Grazia Chiuri imzalı 2017 İlkbahar/ Yaz koleksiyonunda kapişonlu ceketler, tüller, kelebekler, çiçekler, fırfırlar ve peri masalarını andıran elbiseleri dikkat çekiyor.

• BEYMEN’DE YENİ SEZONDA YENİ MARKALAR

Başta Kendall Jenner olmak üzere ünlülerin radarındaki Erika Cavallini, klasik İngiliz stilini geleneksel çizgilerle buluşturan koleksiyonu ile yeni sezonda BEYMEN’lerde.

Figue’nin tasarımcı Stephanie von Watzdorf’un imzasını taşıyan “Latince Remix” isimli koleksiyon İspanya, Arjantin ve Meksika’nın renk, doku ve nakışlarıyla zenginleşen tasarımları ile BEYMEN’lerde sezonu selamlıyor.

Brezilyalı tasarımcılar Juliana Affonso Ferreira ve Maya Papa’nın kültürel mirasları ve doğadan ilham alarak tasarladığı Isolda 2017 İlkbahar / Yaz koleksiyonunda botanik motifler ve meyve baskıları göze çarpıyor.

Ünlü Fransız markası Jacquemus 2017’nin yazı için hazırladığı romantik koleksiyonu ile BEYMEN’lerde yerini aldı. Provence kültürünü Jacquemus’un kodlarıyla birleştiren koleksiyon, geometrik topuklu ayakkabılar ve çantalarla tamamlanıyor.

Parlak kırmızı, siyah ve beyazın öne çıktığı Off-White’ın “Business Woman” adını taşıyan yeni koleksiyonu casual ve lüks arasında adeta bir köprü kuruyor.

Tasarımcı Zimmermann, 2017 İlkbahar / Yaz koleksiyonu ile BEYMEN markaları arasına katıldı. Romantizm ve feminen tasarımlardan oluşan koleksiyonda, danteller ve bahar çiçekleri öne çıkıyor.

Rosetta Getty’nin sanattan ilham alan koleksiyonu minimal ve lüks detayları ile dikkat çekiyor.

Tasarımcı Whitney Pozgay, Whit 2017 İlkbahar / Yaz koleksiyonu için ailesiyle çıktığı sayısız araba yolculuklarından esinleniyor. Parlak renkler, çizgiler, soyut yılan baskısının yer aldığı koleksiyonda terakota ve sarı elbiseler geniş yer tutuyor.

2017 İlkbahar / Yaz sezonunda BEYMEN markaları arasına katılan Warm’ın koleksiyonunda tropikal çiçekler, tomurcuklar ve canlı fırça desenleri dikkat çekiyor.

Geniş renk paleti ile göz kamaştıran Faith Connexion, görsel ve doku şöleni sunan 2017 İlkbahar / Yaz koleksiyonu ile BEYMEN’lerde yerini aldı.

New York merkezli moda markası March 11’in seyahat ve keşif ruhundan esinlenen koleksiyonunda zengin doku ve hacimli dekoratif tasarımlar, ponponlar, zarif fırfır ve püsküller göze çarpıyor.

Amerikalı MDS Stripes’in 2017 İlkbahar / Yaz koleksiyonunda klasik çizgilere feminen dokunuşlar katıyor.

 

Favorilerinize ekleyinAnasayfaya dönPaylaşın
cosmoturk önerisi
GÜNLÜK FALINIZ
HAVA DURUMU
Anket
Aşk mı, Para mı?
Aşk
Para
>