>

MODA - STİL

2019 Yazının En Popüler Abiye Trendleri

Yaz abiyeleri için trend çanları çalıyor…
 
   
 
 
     

Parlak Kumaşlar:

Güneşin sonsuz enerjisinden aldığı ilhamla hareketlenen kumaşlar yaz sezonunun favorileri arasına giriyor. Düz siluetleri doğal ışıltılarla donatıp en göz alıcı ve çarpıcı dokunuşu yapan parlak kumaşlar hemen hemen her model ve kalıba kusursuz şekilde uyum sağlıyor. Yere kadar uzanan uzun etekli elbiselerden mini slimfit elbiselere ve hatta en iddialı abiyelerde benzersiz örneklerini görebildiğimiz parlak kumaşlar 2019 yazına damgasını vuran abiyelerde mutlaka yer alıyor. Yaydığı ışıltıyı hafifliğiyle destekleyen minimal aksesuarlarla kolayca kombinlenebilen parlak kumaşlı abiyeler tercih eden her kadına çabasız bir şıklık vaadediyor.

Zamansız Puantiye:


40’lı yıllarda stil sahibi her kadının dolabında vazgeçilmez parçalardan biri olarak yerini alan puantiyeler , 60’larda zirveye çıkan etkisini günümüze kadar sürdürüyor. Zamansız trendlerden biri olarak sokak modasından abiye modasına kadar bir çok farklı formda karşımıza çıkan puantiye naif ve zarif duruşuyla her atmosferde kendini gösteriyor. Yepyeni renk kombinasyonlarıyla göz alıcı etkisini elegeant bir yorumla yeniden sahneye koyan puantiyeler , miniden maksiye her model ve tarzda elbiseye hayat veriyor. Retro etkisini destekleyecek renkli aksesuarlarla kombinlenebildiği gibi nötr renklerle nude kombinlerde de oldukça şık bir görünüm sunuyor.

Derin V Yaka:

Abiye elbiselerin dinamik tutan ve bir basamak daha şık ve çekici bir görünüm sunan dekolte detayları her sezon yepyeni formlarla trendleri yakalıyor. Bu sezonda en çok tercih edilen modeller derin V yaka dekoltesiyle bütünleşiyor ve gençleşiyor. Elbisenin formu ve isteğe göre derinlik seviyesi kişiye özel şekilde değiştirilip kapatılabilen modeller tercih eden herkesi daha uzun boylu ve dik duruşlu gösterdiği için oldukça benimsenmiş durumda. Transparan tül detayıyla daha toplu bir duruş sağlarken rahat hareket imkanını da ön planda tutan derin v yaka dekolteler masumiyetini yitirmeden modernleşerek zamansız trendler arasında yerini alıyor. Dekolteler detayı destekleyecek uzun zincir kolyelerle daha gösterişli hale getirilebilirken uzun sallantılı küpelerle de kusursuz şekilde tamamlanabiliyor.

İddialı Siyah:

Klasikleşen ve ikonikleşen renklerin en başında gelen siyah , her kadının dolabındaki kurtarıcı elbise olarak efsaneleşmiş olsa da en özel gecelere eşlik edecek yepyeni formlarıyla tüm dikkatleri üzerinde toplayacak etkiye de sahip. Dolapların gizli kahramanı siyah geçmişten günümüze sonbahar-kış aylarının vazgeçilmez tercihi olurken yepyeni formlarıyla ilkbahar-yaz sezonunda da sıkça karşımıza çıkıyor. Doğal gizemli etkisini payetler, pullar ve transparan detaylarla modernleştiren ve derinleştiren siyah , hem egzotik hem de sofistike bir siluet arayan kadınların favorisi oluyor. Elbisenin detaylarına uygun şekilde tercih edilebilecek mücevher takılarla ışıltı katılabileceği gibi hemen hemen her vücut tipi için de en doğru görünümü sunacak seçenek olarak öne çıkıyor.

Canlı Renkler:

Canlı renkler , baharla birlikte yeşeren ve uyanan doğadan aldığı ilhamla tüm yaz boyu en dinamik ve gösterişli abiye alternatiflerini beğeniye sunuyor. Enerjik , modern ve taze bir görünüm sunan canlı renkler detayda kalmak yerine sınırları aşıp tüm kombini dolduruyor. Ufak hareketlerde bile ahenkle dans ettiren volanlar, fırfırlar ve drapelerle canlanan tasarımlar parlak renklerle tamamlanıyor. Gökyüzü mavisi, mercan , hardal ve acı yeşilin bir çok tonuyla eşsizleşen abiyeler tepeden tırnağa uyum içerisinde ve çarpıcı bir görünüm için yeterli oluyor. Canlı renklerle hazırlana abiyelet zıt renklerle dengelenebildiği gibi nude ve transparan aksesuarlarla da etkisi pekiştirilebiliyor.

Pul ve Payetler:

Her kadının ilham veren , zarafet dolu doğasından gelen doğal ışıltısını ön plana çıkaran pul ve payetlerle bezenen tasarımlar her sezon ve etkinliğin zamansız favorisi. Pul ve payetin zihinlerdeki abartılı algısından oldukça uzak , şıklık sınırlarını yeniden çizen pul ve payetler yalnızca çarpıcı bir detay olarak odak noktası yapılabilirken elbisenin tümünde kumaşla bütünleşen pul ve payetler tüm bakışları üzerinize çevirecek etkiyi yaratıyor. Yaydığı ışıltıyla kırmızı halılara yakışan görünümler vaadeden pul ve payetli abiyeler etkisini destekleyecek ve gözleri yormadan hafifletecek detaylarla bir araya getirildiğinde kusursuz bir ahenk yakalıyor.


 

Favorilerinize ekleyinAnasayfaya dönPaylaşın
cosmoturk önerisi
GÜNLÜK FALINIZ
HAVA DURUMU
Anket
Aşk mı, Para mı?
Aşk
Para
>