"Beyoncé as Mrs. Carter in H&M” şeklinde lanse edilen kampanyanın ana fikri, bütün kadınların istedikleri her şey olabilecekleri üzerine: Güçlü, kırılgan, duygusal, anaç, eğlenceli, flörtöz. Koleksiyon 1 Mayıs’tan itibaren tüm H&M mağazalarında satışa sunulacak.

Kampanya çekimleri Bahama Adaları’ndaki Nassau’da, fotoğrafçılar Inez van Lamsweerde ve Vinoodh Matadin tarafından çekilirken, film çekimi de Jonas Åkerlund’un yönetiminde gerçekleşti. Kampanya filmi dört zıt elementin doğasının altını çiziyor: Ateş, su, hava ve toprak. Film ayrıca ‘Standing On The Sun’ adında Beyoncé’nin yeni şarkısını da içeriyor.

Kampanyanın lookbook fotoğrafları ektedir, filmi ise şu Youtube linkinden seyredebilirsiniz;
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZcD4KPTPE2w
Beyoncé as Mrs. Carter in H&M Koleksiyonu
H&M’in 2013 yaz kampanyası için iş birliği kurduğu dünyaca ünlü süper star Beyoncé’nin başrolündeki yeni kampanya filmi yayınlandı!
“Braun`un Yeni Güzellik Marka Elçisi Jessica Alba Oldu”
“Hızlı Moda Akımı Rafa Kalkıyor Yerini Sürdürülebilir Kıyafetler Alıyor”
“Yeni Yıla Beyninizi Temizleyerek Girin”
“Philips’te Bir’den Bir’e Kampanya!”
“Michael Kors ve Kate Hudson Açlıkla Mücadele İçin Elele”
“Bu Yaz Tüm Gözler Erkeklerin Üzerinde”
“Kahvaltı Yapmayanlara Uzman Uyarısı!”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32




