Ece Türkiye yönetimindeki Aqua Florya AVM’de 11-14 Şubat tarihlerinde yapılacak ‘Happy Valentines Shopping Days’, 4 gün boyunca unutulmaz anlara ev sahipliği yapacak.
Yeşim Yılmaz, Aslı Özdemir ve Tuğba Tosyalı organizasyonuyla gerçekleşecek olan Happy ‘Valentines Shopping Days’ birbirinden eğlenceli şovları ve geniş yelpazedeki markaları Aqua Florya AVM ziyaretçileriyle buluşturacak. 4 gün sürecek olan alışveriş günleri, İstanbul Zihinsel Engelliler İçin Eğitim ve Dayanışma Vakfı (İZEV) için yapılacak.
Özge Ulusoy, Naz Elmas, Gizem Hatipoğlu, Gülay Kamaz, Tamer Levent, Ala Tokel, Nilay Yalçınkaya, Beste Korkmaz, Nihan Akı, Sıla Doğru, Dilşat Erdil, Özge Özel, Özlem Yarar gibi ünlü isimlerin de katılacağı etkinlik, birbirinden renkli ve keyifli günler sunacak.
Sevgililer Günü’ne Özel Alışveriş Günleri Başlıyor
Jade & Brands, Sevgililer Günü’ne özel aşk tadında alışveriş günlerinde İstanbulluları seçkin girişimci markalarla buluşturuyor.
“Kadınların Olmazsa Olmaz Maskeleri”
“Cem Adrian Yeni Albümü Çıkmadan“Hoş Geldin” Diyor!”
“Sevginiz ve Sevdiğiniz Göze Gelmesin”
“Modern İnsan Nasıl D Vitamini Fakiri Oldu?”
“Burcu Esmersoy For İpekyol 2024 Beachwear Koleksiyonu ile Güneşe Övgü”
“3.Uluslararası Balkan Müzik Festivali Başladı!”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32




