Türkiye’nin ilk gelinlik markası olma özelliği taşıyan Beyaz Butik, 19. Yüzyıldan günümüze, İstanbul’un en romantik tarihi oteli olma özelliği taşıyan Pera Palas’ta, yeni koleksiyon çekimlerini gerçekleştirdi.
Göz alıcı modelleri ile gelin adaylarına büyülü bir dünyanın kapılarını aralayan Beyaz Butik’in tasarımları, sade ve şık duruşu ile Pera Palas’ın tarih kokan atmosferinde dikkat çekti.
.jpg)
“GELİNLER EN ÖZEL GÜNLERİNİ ZAMANSIZLIĞA TAŞIYOR”
Koleksiyon çekimlerinde yer alan ve her detayı ile bire bir ilgilenen Beyaz Butik’in sahibi Hacer Özil; “Pandemiden sonra eski gösterişli kalabalık düğünlerin yerini, sade ve az kişinin yer aldığı nikah törenleri aldı. Gelin adayları da sade ve rahat gelinlik modelleri tercih etmeye başladı. Bu nedenle gelinler, en önemli ve güzel günlerini fotoğraflarla ölümsüzleştirmeyi tercih ediyor. Koleksiyonumuzun, Pera Palas’ın tarih kokan atmosferinde buluştuğuna inanıyorum” dedi.
Covid-19 tedbirleri kapsamında gerçekleşen çekimde, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına ayrıca dikkat edildi.
Tarih Kokan Koleksiyon Çekimi
Beyaz Butik İstanbul’un tarihi atmosferinde koleksiyon çekimi gerçekleştirdi.
DİĞER HABERLER
Sinem Ünsal ile Şık Buluşma
İpekyol’un marka yüzü Sinem Ünsal, düzenlenen özel davette konuklarla bir araya geldi.
Florentia Village’ın İlk Reklam Filminde Hande Erçel ve Danilo Zanna Bir Arada
Türkiye’nin ilk lüks designer outlet’i Florentia Village’ın ilk reklam filmi yayınlandı.
“Yılbaşında Kim Nerede Sahnede?”
“Sahte Kripto Para Cüzdanlarına Dikkat!”
“27.Festivale Yıldızlarla Açılış”
“Saç Değişimi Dopamini Artırıyor!”
“Dişlerin Sararmasının Nedeni Açıklandı!”
“360 Dereceden Aşk Festivali’nin On İkincisi 42 Maslak’ta Başlıyor!”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32




