>

DEKORASYON

2022 Renk Trendlerine Doğaya Saygı ve Özlem Yön Verecek

Pandemi ile doğaya duyduğumuz özlem 2022’de evlerimizin renklerine yansıyacak.
 
   
 
 
     

Polisan Kansai Boya uzmanları zeytinyağı yeşili ve Atlantik mavisi başta olmak üzere doğanın farklı tonlarının 2022’nin renk trendlerine yön vereceğine dikkat çekiyor. Siz de doğanın gücünü evinize yansıtan renk seçimleriyle aradığınız huzur ve dinginliği yaşam alanlarınıza taşıyabilirsiniz.

Pandeminin yarattığı kaygı ve endişe doğaya duyulan özlemi ve minnet duygusunu artırdı. Doğanın enerjisini ve huzurunu yansıtan dekorasyon ürünlerinin evlerimizde kapladığı alan giderek genişliyor. “Gülen Boya” marka vizyonuyla evlerini yenilemek isteyenlere gülümseten çözümler sunan Polisan Kansai Boya, 2022’in renk kartelasını hazırladı. İşte Polisan Kansai Boya uzmanlarından 2022’nin renk trendleri ve evlerde doğru boya seçiminin yol haritası…

Yeşilin ve kahve renginin farklı pastel tonları


2022’nin renk kartelasında ilk sıralarda yer alan zeytinyağı yeşili ve Atlantik mavisi doğanın enerjisini ve huzurunu evlere davet ediyor. Yeşilin ve kahverenginin pastel tonlarının hissedildiği kartelada bu renklerle kombin yapmaya olanak veren renkler de uyumu sağlayan mekanizma olarak yer alıyor. Parlak somon ise pastel tonlarla bir araya gelerek evlere ayrıcalıklı bir şıklık getiriyor. Doğaya özlem, dış cephelerin renk paletlerinde de karşılık görüyor. Toprak tonları yeni sezonun öne çıkan dış cephe renk trendleri arasında yer alıyor.

Eğlenceli renklerle evinizi neşelendirin

Kartelada yer alan eğlenceli, iç açıcı renkler de evlerin enerjisini tanımlıyor. Özellikle minimal yaşam ve minimal dekorasyonun son derece önem kazandığı bugünlerde daha açık renkler başrolü kapıyor. Pandemi nedeniyle evde geçirilen süredeki artış evlerin duvarlarını yenilikçi renklendirme teknikleriyle de tanıştırıyor. 2022’de geometrik şekillerle duvar boyama tekniği olan origami evlerde sıklıkla kullanılan bir teknik olarak dikkat çekecek.

Soft renklerle salonunuza dinginlik getirin

Evlerin genişliği, renk seçiminde dikkate alınması gereken bir unsur olarak karşımıza çıkıyor. Renkleri; odaların şekline, büyüklüğüne, kullanım amacına göre belirlemek, hayal edilen sonucu beraberinde getiriyor. Salon için tercih edilen rengi yatak odasında da kullanmak, yapılabilecek en büyük hatalardan biri. Yatak odalarında günlük yaşamın stresinden uzaklaştıran, uykuya kolay dalmayı sağlayan renk tonlarına yönelmek iyi bir seçim olarak öne çıkıyor. Mutfaklarda ağırlıklı olarak beyaz tonları tercih ediliyor. Beyazın temizliği ve en önemlisi ferahlığı çağrıştırması, bu tercihin en önemli nedeni. Banyolarda ise son yıllarda krem tonlarına doğru bir kayışın olduğu görülüyor. Salonlar büyük ölçüde en çok vakit geçirilen bölümler olduğu için bu alanların nefes aldırması, huzur ve bir dinginlik hissi vermesi önemli. Soft ve rahatlatıcı renkleri tercih ederek uzunca zaman geçirdiğiniz salonunuza huzur veren bir atmosfer kazandırabilirsiniz. Salonunuzda güç hissi oluşturmak istiyorsanız gri tonlarından yardım alabilirsiniz.

Evinizde sağlığa ve hijyene yer açın

Tüketiciler, pandeminin etkisiyle artık boya seçiminde renk kadar ürünün su bazlı, kokusuz ve çevreye duyarlı olmasına da önem veriyor. Ürünlerini sürdürülebilirliğe yüksek katkısı olacak şekilde hazırlayan; odağına insanı, sağlığı ve çevreyi koyan Polisan Kansai Boya, inovatif boya ailesindeki ürünler ile tüketicilerin beklentilerini karşılıyor. Su bazlı, zararlı kimyasallar içermeyen, anti-bakteriyel, silinebilir, küf önleyici, uçucu organik karbon miktarı düşük boya seçimlerinizle evinizde hijyene daha fazla yer açabilirsiniz.


 

Favorilerinize ekleyinAnasayfaya dönPaylaşın
cosmoturk önerisi
GÜNLÜK FALINIZ
HAVA DURUMU
Anket
Aşk mı, Para mı?
Aşk
Para
>