>

DİĞER HABERLER

2004 Model Volvo S60R / V70R’lar Türkiye’de!

Volvo, yüksek performans otomobilleri, 2004 model Volvo S60 R ve V70 R’ı Ağustos ayı itibariyle Türkiye’de satışa sunmaya başladı.
 
   
 
 
     
Volvo’nun dünyanın en gelişmiş aktif performans şasisi Four-C Teknolojisi’ne sahip performans otomobilleri Volvo S60 R ve V70 R Volvo’nun bugüne kadar geliştirdiği en ileri teknolojiye sahip otomobilleri . Comfort/Rahat, Sport/Spor ve Advanced Sport/İleri Spor şeklindeki üç şasi ayarı, "İsteğe Bağlı Performans" düğmesiyle, sürücünün sadece bir parmak mesafesi uzaklığında.

Volvo 2004 model S60R ve V70 R performans otomobili konseptini yeniden tanımlıyor. Piyasada mevcut hiçbir otomobilde olmayan, ‘gelişmiş bir spor otomobilin doğrudan yol tutuşu ve bir aile otomobilinin her gün ihtiyaç duyulan rahatlığı’ Volvo S60 R ve V70 R ile size sunuluyor.

2004 model Volvo S60R 67.800-71.625Euro ve V70R ise 70.600-74.725Euro anahtar teslim fiyatlarıyla Volvo yetkili satıcılarında sizleri bekliyor.

Yeni Volvo S60 R ve Volvo V70 R eksiksiz sürüş deneyimiyle akıllı kullanışlılığı birleştiriyor

Gerçek performans otomobili
Akıllı kullanışlılıkla birleşen eksiksiz sürüş deneyimi
Satışlar 2003 ilkbaharında başlıyor
Yılda 7000 otomobil


Yeni Volvo S60 R ve Volvo V70 R gerçek performans otomobilleri...

Her iki araç da eksiksiz sürüş keyfinden taviz vermeden Volvo’nun temel özelliklerinden biri olan kullanışlılığı sağlayacak şekilde tasarlanmış.

Volvo Car Corporation Binek Otomobil Ürün Müdürü Hans Nilsson "Bir R’ın içindeyken kendinizi yarış pilotu gibi hissedebilirsiniz ama onu kontrol etmek zorunda olan siz değilsiniz" diyor.

Üç düğme sistemi
Bu felsefeye göre, R otomobilleri sürücünün çok karmaşık teknolojiyi kolayca kullanmasını sağlar.

İşte bu nedenle insan ve makine arasındaki uyum çok akıllı ve fonksiyonel bir paket olarak geliyor: Comfort, Sport ve Advanced Sport kontrol düğmeleri.

"Eğer ilginizi çekiyorsa kendinizi teknoloji havuzuna atar ve her şeyi öğrenebilirsiniz.Alternatif olarak, ne tip bir sürücü olmak istediğinizi belirlemek için parmağınızı kullanırsınız. Kusursuz bir performans otomobilinden konforlu bir aile otomobiline geçiş için bir dğümeye basmak yeterli. Yine de kesin olan bir şey daha var. Her ikisi de hayatınızın en keyifli anları olacak." diyor Hans Nilsson.

İmaj desteği
Geçmişteki tüm R tanıtımları –1995 yılındaki ilk sarı T5R’ın tanıtımından beri- sürüş keyfinin güçlü bir Volvo meziyeti olarak görülmesine yardımcı oldu. Yeni R konseptinin görevi Volvo’nun "sürüş heyecanı" kategorisindeki varlığını sağlamlaştırmakta...

"Bu kez , R konseptindeki teknoloji düzeyi daha yüksek olduğundan mesaj da daha güçlü" diyor Hans Nilsson. "Daha önceki R modellerimiz station wagon otomobiller üzerine odaklanmıştı. Bu kez, aynı zamanda sportif bir sedanla da iş yapmak istediğimizi gösteriyoruz. Standart haliyle bile mükemmel bir sürüş keyfi sunan S60’ın R versiyonunda sürüş özelliklerini daha da geliştirdik. Bu nedenle V70 R’dan daha fazla S60 R satmayı bekliyoruz."

İlkbaharda satışa sunuluyor
Volvo S60 R ve Volvo V70 R’ın satışları 2003 ilkbaharında başlıyor. Volvo, yılda 7000 adet R modeli satmayı bekliyor. En büyük 5 pazarsa şöyle sıralanıyor: ABD, İngiltere, Almanya, Japonya ve İsveç.

Bu segment aşırı bir şekilde erkek ağırlıklı müşteri kitlesine sahip. Avrupa’da bu tip otomobil alanların yüzde 97’sini erkekler oluşturuyor. ABD’de ise bu oran yüzde 94. Bununla birlikte, bu önemli pazarlar arasında farklılıklar bulunuyor.

"Avrupa’da bu tip otomobiller genç alıcı grubunu kendine çekiyor. Burada daha çok görünüm ve performans öne çıkarken, Amerikalı tüketiciler daha rahat bir tavır sergiliyor. Onlar kullanımı eğlenceli bir otomobilin en üst versiyonunu seçiyor." diyor Hans Nilsson.

Ayrıntılı Görmek İçin Resmin Üzerine Tıklayınız...







Favorilerinize ekleyinAnasayfaya dönPaylaşın
cosmoturk önerisi
GÜNLÜK FALINIZ
HAVA DURUMU
Anket
Aşk mı, Para mı?
Aşk
Para
>