Koton’un 35. Yurt dışı mağazası ATİNA!
Moda konusundaki öncülüğünü mağazalarıyla da yaşatan KOTON, sınır tanımayan çizgisini yurtdışına taşımayı sürdürüyor...
![]() |
||
Moda konusundaki öncülüğünü mağazalarıyla da yaşatan KOTON, sınır tanımayan çizgisini yurtdışına taşımayı sürdürüyor.
KOTON, şimdi de Yunanistan’ın başkenti Atina’nın ilk alışveriş merkezinde açtığı mağazasıyla adından söz ettiriyor.
KOTON, yurtdışındaki 35'inci mağazasını Yunanistan'ın başkenti Atina'da açtı. Böylece Türkiye'dekiler de dahil, mağaza sayısını 130'a çıkaran firma, Atina'nın ilk alışveriş merkezi olan 58 bin 500 metrekarelik The Mall'un dış cephesine logosunu da yazdıran birkaç firmadan biri oldu.
İçinde 200 mağaza, 15 sinema salonu ve 25 bar bulunan The Mall alışveriş merkezinde KOTON, birinci kattaki 900 metrekarelik mağazasıyla Yunan müşterilere ulaşacak.
KOTON’u Yunanistan dışında, Almanya, Rusya Federasyonu, Litvanya, Suudi Arabistan, Kuveyt, Birleşik Arap Emirlikleri, Ürdün, Lübnan, İran ve Azerbaycan’da da bulabilirsiniz.
DİĞER HABERLER
Gülseren Budayıcıoğlu; “Türkiye’de insanı anlamak hala en zor sınav”
Psikiyatrist, yazar ve televizyon dünyasının en çok konuşulan isimlerinden biri…
“Cildiniz kırışıklarla tanıştı mı?”
“Dijital İtibarı Korumak İçin Olmazsa Olmaz 5 Kural”
“Sıkıntılara göğüs germeyi bilmeli ”
“Nursel Ergin Basın Açıklaması”
“NEJ/Denge Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul Presented by American Express 2013’de”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32





