Oyakbank'ın yeni genel müdürü Hakan Eminsoy!
Oyakbank Genel Müdürlüğü'ne Hakan Eminsoy atandı.
![]() |
||
Oyak Grubu'nun son üç yıldır uyguladığı yatırım ve büyüme planları çerçevesinde, satınalma ve birleşmeyle yaratılan yeni Oyak Bank'ın üst yönetiminde değişiklikler yapıldı.
Oyak Bank'tan yapılan açıklamaya göre, Genel Müdür Mehmet Özdeniz Yönetim Kurulu Üyeliği'ne, Oyak Bank Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Eminsoy da Genel Müdürlük görevine getirildi.
Oyak Bank'ın yeni Yönetim Kurulu'nda, mevcut üyelere ek olarak Oyak yönetiminden Dr. Şerif Coşkun Ulusoy, Celal Çağlar ve Ergün Oktay Okur da yer alacaklar.
Oyak Grubu içinde planlanan performansın üzerinde bir gelişme göstererek bilanço büyüklüğü, işlem hacmi, kar ve özkaynak açısından çok önemli bir konuma gelen Oyak Bank'taki bu değişikliklerle, bankanın grup sinerjisini ve geçmiş iki yılda gösterdiği gelişmeyi daha da artırmasının hedeflendiği bildirildi.
DİĞER HABERLER
Gülseren Budayıcıoğlu; “Türkiye’de insanı anlamak hala en zor sınav”
Psikiyatrist, yazar ve televizyon dünyasının en çok konuşulan isimlerinden biri…
“Jolly Joker Alaçatı’da Bayram Rüzgarı”
“Kusursuz Cildin Sırrı Dore Eveline CC Kremler!”
“Altın Portakal’da Mavi Ring’e Büyük Alkış”
“Baştan ayağa seksi görünmek için bakım önerileri”
“Adet Dönemiyle İlgili Bilinmesi Gerekenler”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32





