>

GÜNDEM

TOG Bazar 15.Yılında “Dayanışma” İçin Kapılarını Açıyor!

Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) tarafından üniversiteli gençleri güçlendirmek ve onların sosyal fayda yaratan projelerini desteklemek amacıyla hayata geçirilen TOG Bazar, bu yıl “Dayanışma” temasıyla afet bölgesindeki çalışmalara kaynak yaratmak için 2-3 Mayıs’ta kapılarını açıyor!
 
   
 
 
     

TOG Bazar; Toplum Gönüllüleri Vakfı tarafından TOG Sosyal Komite üyelerinin destekleriyle Türkiye’nin dört bir köşesinde sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştiren Toplum Gönüllüsü gençleri desteklemek ve gençlerin dünyayı iyileştiren projelerine dikkat çekmek amacıyla hayata geçiriliyor. 2-3 Mayıs tarihlerinde 15’inci kez kapılarını açan TOG Bazar’dan elde edilen gelirin tamamı bu kez, TOG’un 6 Şubat’ta gerçekleşen deprem felaketinin ardından yürüttüğü çalışmalara kaynak olacak.

Ariş Pırlanta, Bayer Türkiye, Eti, Fenercioğlu Mna Proje İnş. Tic. Ltd., Shell Türkiye, Trendyol ve Yapı Kredi Crystal’in destekleriyle Divan Kuruçeşme’de gerçekleşecek etkinliğe her yıl 150’ye yakın marka ve binlerce ziyaretçi katılıyor. Bu yıl etkinliğe katılan herkes, TOG’un 6 Şubat’tan bu yana deprem bölgesinde yürüttüğü destek faaliyetlerine katkıda bulunmuş olacak.

Deprem bölgesine giden veya afetten etkilenenler için gönüllü çalışmalar yürüten iş, cemiyet ve sanat dünyasının önemli isimleri de TOG Bazar’a destek için kamera karşısına geçti. Başarılı fotoğraf sanatçısı Zeynel Abidin Ağgül’ün objektifine poz veren; Pınar Altuğ–Yağmur Atacan, Ebru Kohen, Jale Balcı, Saffet Emre Tonguç, Tuvana Büyükçınar–Selim Demir, Aslı Kuseyrioğlu, Ebru Gökçek, Nil Bentürk Uyguner ve Ahmet Berkman afet sonrası desteklerini anlattılar.

Toplum Gönüllüsü gençler afetin izlerini silmek için sahada


Toplum Gönüllüsü gençler; 6 Şubat’tan bu yana yardım tırlarının yanaştığı Hatay, Kahramanmaraş, Adıyaman ve Gaziantep’teki yardım depolarında tır indirme, tasnif, paketleme ve dağıtım çalışmalarına destek olarak afetzedelerin ihtiyaçlarını karşılıyor. Ayrıca gençler, TOG’un Kahramanmaraş’ta açtığı iki Destek Merkezi’nde afetten etkilenen çocuklarla atölyeler gerçekleştiriyor, üniversiteye hazırlık öğrencilerine ders anlatıyorlar. Toplum Gönüllüleri Vakfı depremin ardından; çadır, ısıtıcı, gıda, kıyafet, hijyen malzemeleri gibi bölgedeki acil kodlu pek çok ihtiyacın karşılanmasına destek oldu. Afetten etkilenen binlerce öğrencinin eğitimine katkı sağlamak amacıyla Afet Burs Fonu’nu oluşturdu. Çok yakında 10’a yakın Destek Merkezi’ni açarak afetten etkilenen çocukları, gençleri ve kadınları güçlendirmeyi amaçlıyor.

Sanatçı ve yazar Nursel Köse 2 Mayıs Salı 14.00’de, yazar Ali Aksöz ise 3 Mayıs Çarşamba 14.00’de "Gölgedeki Adam" kitabının imza günü için TOG Bazar’da olacak. Pınar Altuğ, Zeynel Abidin ve daha pek çok ünlü ismin dayanışma için buluşacağı etkinlikte Ayşe Arman ve Siren Ertan da stant açacak.

TOG Bazar Kapı açılış saatleri:
2 Mayıs Salı 11.00-20.00
3 Mayıs Çarşamba 10.00-19.30



 

Favorilerinize ekleyinAnasayfaya dönPaylaşın
cosmoturk önerisi
GÜNLÜK FALINIZ
HAVA DURUMU
Anket
Aşk mı, Para mı?
Aşk
Para
>