BKM, iki farklı müzik janrını bir araya getiriyor; İspanyol müziğinin Grammy ödüllü güçlü sesi Buika’nın sahnesine Türk Arabesk müziğin kraliçesi, kült isimlerinden Kibariye konuk oluyor.
Çeyrek asırdan fazladır Türkiye’de pek çok ilke imza atan, kültür, sanat ve eğlence endüstrisine yön veren BKM, iki usta ismin hem yeni şarkılarını yayınlayacak hem de konser serilerinin organizasyonunu üstleniyor.
SAHNENİN SÜRPRİZİ YENİ ŞARKILAR…
2025’in çok konuşulacak, iki dev ismi bir araya getiren en heyecan verici iş birliğinin ilk konseri 19 Şubat’ta Volkswagen Arena’da gerçekleşecek.
Birlikte düet yapan iki efsane ismin yeni parçaları 2025’in ilk çeyreğinde dijital platformlarda yayınlanacak.
Buika ve Kibariye’nin nağmeleriyle kalbinize fethedecek şarkılarının da yer alacağı,19 Şubat’ta Volkswagen Arena’da gerçekleşecek ilk konseri kaçırmayın!
BKM’den Buika ve Kibariye’yi Buluşturan Çok Konuşulacak Dev Bir Proje
İki efsane isim 2025’te konser serileri için bir araya geliyor!
DİĞER HABERLER
Fatih Al ve Melis Babadağ’dan Çarpıcı Bir Varoluş Hikayesi
“Çok Önemli Bir Haber” 15 Aralık’ta Baba Sahne’de ilk kez perde açıyor.
Çağla Şıkel’den Kendini Keşfetme ve İyileşme Yolculuğu: “Sen Hâlâ Annenin Kızısın”
“Kırılganlıklarımızı saklamak yerine onlarla büyümeyi seçtiğimizde, içimizdeki kadın yeniden doğar.”
Tiyatro Sahnesinde Sanatla Buluşuyor
“İyi Değilim, Ama Anlatacak Kadar da Kötü Değilim” oyununun kıyafet ve dekor sponsoru Yargıcı oldu.
“Hayatınızla İlgili Detayları Onunla Paylaşmayın!”
“Murat Kurşun `Giderine Gider` Dedi”
“Çalışan kadınların cinsel hayatı sönük ”
“ 33. İstanbul Film Festivali Ödülleri Sahiplerini Buldu”
“Hazımsızlığa Karşı Doğal Destek!”
“Mevsim Geçişlerinde Eklem Ağrılarına Dikkat!”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32




