Pınar Deniz, Cannes Film Festivali çerçevesinde, 16 Mayıs Perşembe günü gerçekleştirilecek Magnum partisine katılmak üzere, Türkiye’nin onur konuğu olarak Cannes’a gidiyor.
Cannes Croisette'deki Magnum Evi’nde kırmızı halı seremonisi ile başlayacak partiye katılacak olan Pınar Deniz, "Magnum’un onur konuğu olarak Cannes’a gidiyor olmaktan çok mutluyum. Cannes her yıl bu mevsimde büyülü bir kimliğe bürünüyor, bu yıl ise benim için çok özel. Magnum ile haz dolu bir yolculuğa çıkacağım için çok heyecanlıyım.” dedi.
16 Mayıs gecesi, dünyaca ünlü birçok yıldızın katılacağı partide ayrıca, bol ödüllü, aynı zamanda Grammy adayı olan Avustralyalı şarkıcı, söz yazarı ve aktör Troye Sivan’ın “Honey” parçasının, yeni Magnum Euphoria ve Magnum Chill ürünlerinin iki farklı modundan ilham alan özel remiks versiyonları da canlı performansla sunulacak.
Pınar Deniz Magnum’un Onur Konuğu Olarak Cannes’a Gidiyor
77. Uluslararası Cannes Film Festivali çerçevesinde gerçekleştirilecek Magnum etkinliğine, Türkiye’nin onur konuğu olarak katılacak.
DİĞER HABERLER
Çağla Şıkel’den Kendini Keşfetme ve İyileşme Yolculuğu: “Sen Hâlâ Annenin Kızısın”
“Kırılganlıklarımızı saklamak yerine onlarla büyümeyi seçtiğimizde, içimizdeki kadın yeniden doğar.”
Tiyatro Sahnesinde Sanatla Buluşuyor
“İyi Değilim, Ama Anlatacak Kadar da Kötü Değilim” oyununun kıyafet ve dekor sponsoru Yargıcı oldu.
“Prozac’la Selahattin Duman avlamaca...”
“Yeri doldurulamayacak şeyleri kaybetmek”
“Altın Portakal’da 50. Yıl Coşkusu”
“Hamile olduğumuzu nasıl anlarız? ”
“Irina Shayk Zeki’nin Yeni Koleksiyonu İçin Mert Alaş’a Poz Verdi”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32




