Selami Şahin ile birlikte 3 Ekim Perşembe gecesi Küçükçiftlik Park’ta kurulan gazinoda sahne alacak Yeliz program için çok heyecanlı olduğunu belirtiyor.
Gazino geceleri nostaljisini yaşatmak için KüçükÇiflik Park’ta kurulan gazinoda Selami Şahin ile beraber sahne alacak Yeliz bu gece için kıyafetinden repertuarına kadar özenle hazırlandı. Zeki Müren, Müzeyyen Senar, Bülent Ersoy, Behiye Aksoy, Sevim Tuna, Gönül Yazar gibi ünlü assolistlerle çalışan Yeliz bir kez daha o gazino günlerindeki anılarını yaşayacağı için çok mutlu.
Programın ilan edilmesinin ardından üçüncü günde tüm rezervasyonların dolmasıyla heyecanının arttığını söyleyen Yeliz “ o kadar heyecanlıyım ki uykularım kaçıyor” diyor.
İzleyicilere özel sürprizler hazırlayan Yeliz ve Selami Şahin 3 Ekim Perşembe gecesi Küçükçiftlik Parkı’nda gazino gecelerinde birlikte şarkılar da seslendirecekler.
Yeliz “Uykularım Kaçıyor”
Türk Pop Müziği’nin en iyi kadın seslerinden Yeliz uzun bir aradan sonra İstanbul’da “Gazino” sahnesin de çıkmaya hazırlanıyor.
“İşte 86. haftanın armağan kazanan şanslı cosmoturk okurları...”
“Ferzan Özpetek’in Yeni Filmi “Kemerlerinizi Bağlayın” ”
“Muhteşem Yüzyıl Setinin Kapıları Seyirciye Açılacak!”
“Elif Dağdeviren “Kadınlık Anayasasını” Maddeler Halinde Duyuruyor”
“Çocukların Kahkahaları Bu Kitaplarda Gizli”
“Aile Arasında’nın Galası Gerçekleştirildi”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32




