Göğüslerini Büyüten Kadınlar İntihara Daha Meyilli!
Finlandiya'da yapılan bir araştırmaya göre, plastik cerrahi ile göğüslerini büyüten kadınların, operasyonu geçirmeyenlere oranla intihara 3 kat daha fazla meyilli olduğu açıklandı.
![]() |
||
Araştırmayı yapan Fin Kanser Tescil Kurumu'ndan Eero Pukkala, bu miktarın Finlandiya'daki intihar ortalamasının 3 kat üzerinde olduğunu açıkladı.
Pukkala, ‘Bu bayanların çoğunun göğüs implantasyonu yolunu seçerek psikolojik problemlerinin üstesinden gelmeye ve kendilerine olan güvenlerini sağlamaya çalıştıklarını düşünüyoruz. Fakat bu bayanlar arasında intihara teşebbüs oranının yüksek olması bu yöntemin işe yaramadığını gösteriyor.
Bu tip operasyonların insanların sosyal hayatlarını geliştirdiğini düşünen plastik cerrahlar, bu yöntemin sorunları çözmekte işe yaramadığını söylemeliler. Başvurulan bu yol, genellikle bu kişilerdeki depresyonları derinleştiriyor’ diye konuştu.
Kaynak: www.gecce.com
DİĞER HABERLER
30 Yıldır Sahnenin Değişmeyen İsmi CENK EREN`in Yeni Menajeri ÖZGÜR ARAS
Bazı sanatçılar şarkı söyler, bazıları ise bir geceyi unutulmaz kılar...
Alp Navruz’dan İtalya’da Büyük Başarı
Alp Navruz Venedik’te Kineo Ödülleri’nde “Best International Actor” ödülünü alacak.
“Müziğin En Coşkulusu Kahvenin En İyisi”
“Harry Potter Şu Anda 19'uncu Sayfada”
“Şehrin Kalbinde Bir Kış Masalı”
“Dümdüz bir karın mı istiyorsunuz?”
“Kahkahanın Gelişi Fragmandan Belli!”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32





