Özgün tasarımları ve kalitesiyle her zevke ve her yaş grubuna özel ürünler sunan Jival, özel bir defilede tanıttığı, Osmanlı kültürünü yansıttığı yeni modelleri ile göz kamaştırıyor.

Jival, 19 Mart tarihinde Suada’da gerçekleştirilen bir organizasyonla tanıttığı, Osmanlı görkeminden esinlenerek tasarladığı birbirinden şık iki yeni koleksiyonu ile hanımların gözdesi olmaya devam ediyor. Defilede görücüye çıkan birbirinde şık altın ve pırlanta takılar Osmanlı ihtişamını yansıtıyor.

SALTANATIN GÖRKEMİ JİVAL ŞIKLIĞI İLE “SARAY KOLEKSİYONU’NDA” HAYAT BULUYOR…
Osmanlı Saray işlemelerini anımsatan motiflerin kullanıldığı incili setler, antik bir görünüm kazandırılmış renkli taşlı setler, saray mimarisi ve bezeme öğelerinin zarafetini sunan, gerdanlık, bileklik, küpe ve yüzükten oluşan setler ve 14 ayarda tasarlanan hasır ağırlıklı koleksiyondan oluşan Jival’in göz alıcı “Saray Koleksiyonu” oryantalist sanatın modern yorumunu sunuyor.
.jpg)
JİVAL’DEN “SARAY MÜCEVHERLERİ”…
Geleneksel çizginin günümüzün modern yorumuyla harmanlandığı “Saray Mücevherleri” koleksiyonunda elmas, zümrüt ve yakut kullanılarak tasarlanan modeller dikkat çekiyor. Hanımların şık abiye kıyafetlerini tamamlayacağı gösterişli pırlantalı ve değerli taşlı setlerin bulunduğu koleksiyonda aynı zamanda günün her anı taşınabilecek zarif pırlantalı parçalar da yer alıyor. Koleksiyonda elmas broşlar ve saç tokası gibi özel parçaları da bulmak mümkün. Tarihin izlerini taşıyan “Saray Mücevherleri” hanımların güzelliklerine sultanlara yakışır bir ışıltı katıyor.

FİYATLAR:
“Saray Koleksiyonu’ndaki” setlerin fiyatları 2500-3500 TL. arasında değişiyor.
“Saray Mücevherleri” Koleksiyonu’ndaki setlerin fiyatları 1000$-12500$ arasında değişiyor.


DİĞER HABERLER
Sinem Ünsal ile Şık Buluşma
İpekyol’un marka yüzü Sinem Ünsal, düzenlenen özel davette konuklarla bir araya geldi.
Florentia Village’ın İlk Reklam Filminde Hande Erçel ve Danilo Zanna Bir Arada
Türkiye’nin ilk lüks designer outlet’i Florentia Village’ın ilk reklam filmi yayınlandı.
“Su İçmeyi Keyifli Hale Getiren Lezzetler”
“Organik Olduğuna Nasıl Güveneceğiz?”
“İstanbul Cehennem ile Yeniden Keşfedilecek!”
“Türkiye’nin Dünyaya Hediyesi Global Wellness Day Cumartesi Günü Kutluyor”
“Koleksiyon’dan yeni bir yatak Sodade”
“Yoksa Siz "5. Frank"ı Hala İzlemediniz Mi? ”
“Tarkan’dan sonra Hülya Avşar’ın da kokusu çıktı!”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32




