Sıkıcı binalar, iç karartıcı mekanlar yerine şahane bir kumsala açılan ya da şık bir havuzu olan bir otelde çalışmayı kim istemez ki!
Öğrenebileceğiniz o kadar çok şey, kazanabileceğiniz o kadar çok beceri var ki… Üstelik bunlar iş dışında işinize yarayacak!
Freud’u unutun; asıl insan sarrafları otelcilerden çıkıyor. Bu meslekte insanları açık bir kitap misali okumayı öğreniyorsunuz.
İşinizi ve özel hayatınızı dengelemek rüyadan ibaret değil. Esnek çalışma saatleri, bu işin en güzel yanlarından biri.
“Monoton bir iş yapmak istemiyorum” diyorsanız… Otellerde her gün bir sürü yeni kişiyle karşılaşıyor, her gün yepyeni maceralar yaşıyorsunuz.
Kariyer basamaklarını hızla tırmanabilmeniz için size hem özgürlük tanınıyor hem de destek veriliyor. Ne duruyorsunuz, sahne sizin!
Dünyanın en iyi şefleri ile çalışabilir, sanatınızı en iyilerden öğrenebilirsiniz.
Dünyaya açılabilir, o ülke senin, bu ülke benim gezebilirsiniz!
Otelcilik Sektöründe Çalışmak İçin 8 Sebep
Otelciliğin ne olduğunu bildiğinizi mi düşünüyorsunuz? Tekrar düşünün…
DİĞER HABERLER
Avrupa Seyahatinde Yeni Dönem!
Vizeyi almak yetmeyecek, EES sistemiyle sınırda uzun kuyruklar bekleniyor….
“İshali Olan Çocuğa Sık Aralıklarla Yemek Verin”
“Art Shop Fest 17 Aralık’ta Fişekhane’de Başlıyor ”
“Hamilelikte Ağız ve Diş Bakımı Hakkında Doğru Bilinen Yanlışlar…”
“MARKA 2017’den İş Dünyasına 18 Yaş Aşısı”
“Kamuran Akkor “Kader Arkadaşım” ile Tiyatro Sahnesinde!”
“Sağlıklı zayıflamak için nasıl bir diyet?”
“Kusursuz Ruj Sürme Teknikleri”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32




