https://www.youtube.com/watch?v=XODeshoubGA
“Bu tutulma yeni bir şey değil. 2021’de başlayan Boğa-Akrep tutulmalarının devamı. Çok büyük felaket senaryolarına gerek yok” diyen Dinçer Güner, Simge Fıstıkoğlu’yla 8 Kasım’daki ay tutulmasının etkilerini konuştu.
Dinçer Güner, “bir tutulma hangi burçta gerçekleşiyor ise gündem o burçtur. Tabii ki boğaları birinci dereceden etkileyecek” derken, “tutulmayı bireysel anlamda atlatmak istiyorsak biraz sakin kalmalıyız” diyor.
Dinçer Güner’in anlatımıyla, finansal açıdan risk almamak, sakinlik, dinginlik, özellikle ikili ilişkiler, işbirlikleri, anlaşmalar, değişimler ve ortaklıklarla ilgili ay tutulmasının etkilerini merak ediyorsanız, Simge Fıstıkoğlu’nun youtube kanalındaki bu sohbeti kaçırmayın.
“Kemal Başar ve Cem Özer’den Yılın Komedisi; “Çılgın Zamanlar””
“Bronz Tene Giden En Sağlıklı Yol!”
“Bahar Yorgunluğu Deyip Geçmeyin! ”
““Dimdik” Oturmak da Ağrı Yapıyor! ”
“Saçlarınızı boyamadan beyazlarınızdan kurtulabilirsiniz!”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32




