“Tomurcuklar İçin Eleleyiz” sloganı ile zihinsel engelli çocuklarımızın toplumda farkındalığının arttırılmasına sağlamayı amaçlıyor. Zihinsel engelli çocuklarımıza birçok alanda yardımcı olan Tomurcuk Vakfı için yapılacak konserde, elde edilecek gelirden çocuklarımıza servis aracı alınması hedefleniyor.
Tüm üyeleri zihinsel engelli çocuk sahibi ailelerden oluşan Tomurcuk Vakfı; bu çocuklarımız için korunma, bakım, danışmanlık, sosyal rehabilitasyonlarına destek olmak, kendilerine yeterli hale gelecek şekilde eğitmek, iş edinme becerilerini geliştirebilmek ve toplumsal yaşama katılımın en önemli öğelerinden olan, üretime katılmalarını amaçlayan çalışmalar yapmaktadır.
19 Ocak Salı günü Fenerbahçe Koleji’nin katkıları ile gerçekleşecek Soner Olgun’un “Tomurcuklar İçin Eleleyiz Konseri’’ ne bütün müzik severlerini bekliyoruz.
Tarih: 19 Ocak 2016 Salı
Yer: Fenerbahçe Eğitim Kurumları Ataşehir İstanbul
Rezervasyon: 0216 5746570
Soner Olgun’dan ‘Tomurcuklar İçin Eleleyiz’ Konseri
Tomurcuk Vakfı yararına bir yardım konseri gerçekleştirecek...
DİĞER HABERLER
Gülseren Budayıcıoğlu; “Türkiye’de insanı anlamak hala en zor sınav”
Psikiyatrist, yazar ve televizyon dünyasının en çok konuşulan isimlerinden biri…
“Türkiye En Çok Hangi Aşıları Konuşuyor?”
“Pekmezi Saklama ve Doğru Tüketmenin 5 Kuralı”
“Her gününü hayal edebileceğimiz 365 gün...”
“Assortie koleksiyonları yaza hazır”
“Survivor All Star Yıldızları Yarışmaya Rexona Reklam Filmiyle Hazırlandı!”
“Deniz Berdan’dan Muhteşem ve Kudretli OZ Filmi İçin Sihirli Tasarımlar!”
“GQ Men Of The Year 2013 Kapsamında Yaşam Boyu Başarı Ödülü Michael Nouri’ye Layık Görüldü”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32




