Adana Büyükşehir Belediyesince düzenlenen 24'üncü Uluslararası Adana Film Festivali kapsamında Çiğdem Tunç’un sunumunda Sheraton Hotel'de konser veren şarkıcı Nilüfer, sevilen şarkılarını seslendirdi.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, festival kapsamında Sheraton Hotel'de düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, sanata katkı sunmak için çalıştıklarını söyledi.
Devletin, sanatın geri plana atılması durumunda medeni milletler camiasındaki yarışta hakettiği yerde olamayacağını ifade eden Sözlü, "Bunun için sanatçılarımıza hürmet açısından, onlarla dayanışma adına bugün buradayız. Bu yıl yeni uygulamalar yaptık. Kültür Sanat Kasabası yaptık. Hemen hemen her güne konser ya da konserler tertip ettik. Sanatçılarımızla dayanışma içinde olabilmek için bu otelin bahçesinde bir aradayız." dedi.
Hayatını kaybeden sanatçıların görüntülerinin izletildiği sinevizyon gösterisinin ardından defile düzenlendi.
Daha sonra sahneye çıkan Nilüfer, sevilen şarkılarını seslendirirken, hayranları da şarkılara eşlik etti.
Adana Film Festivali’nde Türk Sineması Dayanışma Gecesi
Festival kapsamında şarkıcı Nilüfer konser verdi…
DİĞER HABERLER
Bergüzar Korel "Hatırladıkça" Konseriyle Enka Açıkhava Tiyatrosu`nda
27 Temmuz Pazartesi akşamı Bergüzar Korel`in "Hatırladıkça" konserine ev sahipliği yapıyor.
“Küçükçiftlik Park`ta Ikinci Hasat! Harvest Festival 27 Ekim`de Küçükçiftlik Park`ta”
“30 Yaş Sonrası Estetikleri Yaşlanmayı Geciktiriyor”
“Pembe Greyfurt Serisi Türkiye’de... ”
“Yıldızların Altında 90`lar Parti”
“Uluslararası Af Örgütü Uzmanları ve Angelina Jolie’nin Yazdığı Kitap Türkçe’ye Çevrildi”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32




