Twitter yeni servisi Twitter Alerts’i duyurdu. Twitter Kullanıcılarını doğal afet ve benzeri acil durumlar hakkında gerçek zamanlı olarak uyarmak için tasarlanan uygulama şimdilik ABD, Kore ve Japonya’da kullanılıyor.
Özellikle doğal afet gibi standart iletişim yöntemlerinin sekteye uğradığı durumlarda daha büyük önem arz edecek olan Twitter Alerts, kullanıcılara ya direkt olarak SMS’le ya da iOS veya Android kullanan telefonlara gelen iletilerle acil durumlar hakkında haber verecek. Alerts’ten gelen tweet’lerin arzu edilen dikkati çekmesi için yanlarında turuncu renkli bir zil logosu yer alıyor. Kullanıcılar diledikleri kuruluşların hesaplarına girerek alarm alıp almamak konusunda da seçim yapabiliyor.
Halihazırda ABD, Kore ve Japonya’daki bazı kurumlara tanınan ‘alarm bildirme’ fırsatı kısa süre sonra kamu kuruluşları ve kâr amacı gütmeyen kuruluşlar aracılığıyla daha geniş kitlelerin kullanımına açık hale gelecek.
Kaynak: Design Taxi
DİĞER HABERLER
Yapay Zeka (AI) Gelişimiyle Köşe Yazarlığı-Influencerlık-Fenomenlik Bitiyor mu!?
Mesleklerin geleceği ciddi şekilde değişiyor. Aşağıda bu dönüşümü sade ve net şekilde anlatalım...
“Özcan Deniz’in Yeni Filmi SU VE ATEŞ ”
“Koronavirüste Masa Başı Çalışanlar Dikkat!”
“Fazla Kilolara Karpuzla Veda!”
“Yıldız Kadrosuyla Dikkat Çeken ‘AFİFE’ Oyunu Eylül’de Prömiyerini Yapacak!”
“Akın Akınözü ve Bensu Soral Karakterlerini Anlattı!”
“Bir Haftadan Uzun Süren Bel Ağrılarını Hafife Almayın!”
“Karşı konulamaz çekicilik: Enigma ”
“Buzda Kayıp Düşmemek İçin Dikkat Etmeniz Gerekenler”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32




