2014 yılında çocuk odaklı projelere yakından destek sağlamak amacı ve “İyiden iyiye mutluluk” mottosuyla “Projemiz Hayat”ı kuran Aslı Özdemir, “Projemiz Hayat” çatısı altında hayata geçirdiği sosyal girişim markası “Phoca”nın satış noktasına markanın resmi web sitesi dışında yeni kanallar ekledi.
İlk olarak www.phocagoods.com internet adresinden satışa sunulan “Phoca” İstanbul’da Jaune, Vibel and More, ve Wepublic’de, Ankara’da Vibel’de satışa sunuldu. Eylül ayından itibaren yeni satış noktalarında yerini almaya başlayacak “Phoca”, yaşamakta olduğumuz toplumu daha ileriye taşımayı amaçlıyor.
Tasarımdan üretime etik kurallar çerçevesinde hareket eden, %100 doğal malzemeler kullanan ve 0-6 yaş çocuk tekstil markası olarak ön plana çıkan “Phoca”, annelerin kolay giydirebileceği, çocukların da içinde rahat oyun oynayıp hareket edebileceği yumuşak giysilerden oluşuyor. “Phoca” iyiden iyiye mutluluğu herkese yaymayı hedeflerken, satışından elden edilecek tüm karı Aslı Özdemir’in “Projemiz Hayat” çatısında yürüttüğü “Geleceğe Dokunan Anneler”e aktarılıyor.
İyiden İyiye Mutluluğun Kaynağı “Phoca” Yeni Satış Noktalarında!
Eylül ayından itibaren yeni satış noktalarında yerini almaya başlayacak “Phoca”, yaşamakta olduğumuz toplumu daha ileriye taşımayı amaçlıyor.
“Bayram ve Tatil Sonrası Alınan Kilolarla Nasıl Başedeceksiniz?”
“vdf, TL özel kredi uygulamalarında faiz oranlarını düşürdü! ”
“Seks yaparak, kalori harcayın...”
“Madame Tussauds İstanbul 28 Kasım’da Açılıyor!!! ”
“Gürültü Yüzünden Kulağınızdan Olmayın!”
“Direksiyon Başındaki Babalar Annelerden Daha Fazla Risk Alıyor!”
“Vitamin Deposu Greyfurtu Tüketirken Bunlara Dikkat Edin!”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32




