>

SAÇ BAKIMI

2022 Yazının En Trend Saç Renkleri ve Bakım Sırları

2022 yazına girmeye hazırlandığımız şu günlerde, yeni saç trendleri ve yaza özel saç bakım sırları merak ediliyor.
 
   
 
 
     

L’Oréal Professionnel Le Collectif ekibi üyesi, saç artisti Cemil İrez, sezonun en moda saç renklerini ve bakım önerilerini güzellik tutkunlarıyla paylaştı. Fransız parıltısının öne çıktığı trendleri arasında, ışıltılı ve bakımlı saçlar dikkat çekiyor.

“Bu yaz renklerde doğala geçiş var”

L’Oréal Professionnel’in saç artisti ve renk uzmanı Cemil İrez, yazın en trend saç renklerini ve buna özel bakım önerilerini güzellik tutkunları için anlattı. Cemil İrez, “Bu yaz ‘bang cut’ dediğimiz, yüzün daha enerjik görünmesini sağlayan soft katlı saçlar oldukça revaçta olacak. Doğal dalgalı ‘bob’ ve ‘long bob’ da oldukça popüler. Renklerde ise doğala geçiş var. Yazın daha yumuşak ışıltıları, daha doğal, bronz kahve tonlarını sıklıkla göreceğiz” dedi.

INOA profesyonel saç boyasını öneren İrez, “Koku içermeyen INOA; yüksek parlaklık, yüksek etkili renk, optimum saç derisi konforu, görünür şekilde iyileştirilmiş saç kalitesi ve %100 gri kapama avantajları sağlıyor. Özellikle kış mevsiminde yıpranan ve rengini kaybeden saçlar için renk seçenekleriyle son derece doğal ve parlak gölgeler oluşturuyor. 93 karıştırılabilir renk tonuyla son derece doğal ve uzun süre kalıcı bir renk sonucu veren INOA; yağ ile güçlendirilmiş, kokusuz, amonyaksız özelliğiyle parlak ve mükemmel saçlara sahip olmanızı sağlıyor” dedi.

“Stil trendlerinden biri, kişiye özel yapılmış renklendirmeler, kişiye özel sarışınlıklar olacak”

Sezonun en önemli stil trendlerinden birinin de kişiye özel yapılmış renklendirmeler ve kişiye özel kesimler olacağının altını çizen Cemil İrez, “Stil trendlerinden biri, kişiye özel yapılmış renklendirmeler, kişiye özel sarışınlıklar olacak. Yeni Blond Studio Bonder Inside 9, içerdiği sitrik asit ve glisin kompleksi sayesinde saçı hem 9 tona kadar açıyor hem de bağ güçlendirici teknolojisi ile saça zarar vermiyor” dedi.

“Uzun süre güneşin altında kalacaklar, saçlarında güneş koruyucu ürünler kullanmalı”

Yaza girerken saça yoğun bir bakım yapmak gerektiğini belirten İrez, “Yazın kullanılacak ürünlerin deniz, güneş ve ısı korumalı olması şart. Yazın klor, tuz, güneş gibi dış etkenlerden dolayı saç renginde sapmalar, kızarmalar, yeşermeler, renk açılmaları meydana gelebiliyor. Saç bakım meraklıları; deniz veya havuzdan çıktığında mutlaka saçlarını arındırmalı ve uzun süre güneşin altında kalacaklarsa güneş koruyucu ürünleri saçlarına sürmeli. Saçta renk değiştirmenin yarattığı saç kırılmaları ve renk tutarsızlıklarına Serie Expert Vitamino Color Renk Koruyucu Seri, maksimum renk koruması ve parlaklık sağlıyor” dedi.

“Saç bakımını kişiye özel yapmak gerekiyor”

İrez, “Değişen dünyayla beraber bakım trendlerinde de değişim yaşandı. Kişiselleştirme trendi, bakım yapılacak saçlar için de geçerli çünkü her saçın kuruluğu, nem dengesi, hacmi kendine özel. Dolayısıyla saçı analiz edip bakımı da kişiye özel olacak şekilde yapmak gerekiyor. L’Oréal Professionnel’in Serie Expert ailesinde pek çok kişiselleştirilmiş ürün seçeneği yer alıyor. Saç bakım tutkunları, kişiselleştirilmiş bakım için uzman kuaförlerimizden destek alabilir” dedi.
Her saçın ihtiyacı için yüksek etki sağlayan ürünler sunan L’Oréal Professionnel, kişselleştirilmiş bakım ve boya ürünleriyle yazın ışıltısını saçlarınıza taşıyor.
 

Favorilerinize ekleyinAnasayfaya dönPaylaşın
cosmoturk önerisi
GÜNLÜK FALINIZ
HAVA DURUMU
Anket
Aşk mı, Para mı?
Aşk
Para
>